Szeretettel üdvözlünk a Nimród Sportlovas Egyesület honlapján!

  

Egyesületünk 2009 áprilisában alakult meg azzal a céllal, hogy a magyar sportlovas kultúrát szerény lehetőségei szerint tovább fejlessze, főként azzal, hogy a lovak és lovasok számára családias környezetben igényes és kulturált körülményeket, sportolási valamint szabadidős tevékenységet biztosítson. Létesítményünket folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy céljainkat maradéktalanul megvalósíthassuk. Facebook oldalunk itt érhető el:

  

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 
     
 

Nimród Sportlovas Egyesület

 

Egyesületünk célja a magyar sportlovas kultúra fejlesztése, az érdeklődők számára a lovaglás és lótartás népszerűsítése. Sportolóink számára a versenyzéshez szükséges infrastruktúrális háttér megteremtése, valamint a versenyre történő felkészüléshez szükséges feltételek magas színvonalú biztosítása. 

 

Egyesületünknek rendes és pártoló tagjai vannak. Egyesületünk rendes tagja lehet minden olyan természetes és jogi személy, aki/amely egyetért az egyesület célkitűzéseivel, elfogadja az alapszabályt, rendszeresen fizeti a tagdíjat és felvételéhez a közgyűlés minősített többsége hozzájárul. Pártoló tag lehet minden olyan természetes és jogi személy, aki/amely egyetért az egyesület működésével, ehhez anyagi, szakmai, erkölcsi vagy más támogatást nyújt. A pártoló tag felvételéről az elnökség dönt.